dilluns, 5 d’octubre del 2015

2 pastissos per endulcir-nos

Aquesta última setmana ha estat una setmana molt difícil ja que la meva estimada iaiona ens ha deixat per anar a veure l'avi al cel. De manera que aquest cap de setmana i avui he decidit fer pastissos per intentar endulcir-nos aquests moments tant difícils, ja que quan perds a una persona tant estimada, sempre costa fer-se'n a la idea, encara que sàpigues que és llei de vida, però per mi la meva iaia era una de les persones  més especials i estimades d'aquest món, encara que la demència feia anys que ens n'havia près una part d'ella.

Primer de tot vaig decidir fer un pastís Twin Apple del blog de "velocidadcuchara":





Com podeu veure, encara que la vaig tenir 10 minuts més al forn, va quedar un pelet crueta del mig, però estava boníssima.

I avui he fet el famós pastís de xocolata amb carbassó en el meu nou motlle per fer Bund Cakes de la Nordic Ware, el motlle Heritage. Ara falta provar-lo demà que tenim classe de manualitats, ja us ho explicaré.




Una abraçada ben forta,


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada